Ha Din Beste Campingopplevelse

Lokken til friluftsliv er noe mange liker. For å få mest mulig ut av tiden du bruker camping, kan du lære deg hva du må vite. Tipsene du finner i de neste par avsnittene, vil bidra til å gjøre din neste campingutflukt til den beste noensinne.

En av de viktigste delene av campingutstyret ditt er teltet ditt. Teltet du kjøper skal passe til dine behov og størrelsen på campingfesten. Hvis du har små barn, vil du sannsynligvis kjøpe et stort telt slik at de kan sove i samme telt med deg. Hvis barna dine er gamle, kjøp dem sitt eget telt slik at de ikke trenger å køyes med de voksne.

Vann er avgjørende for din overlevelse når du vandrer i baklandet. Ta vannrensetabletter med deg eller et slags vannfilter som er i stand til å filtrere ut bakterier. Det finnes mange forskjellige typer tilgjengelig i din lokale sportsbutikk. Når du leter etter en vannkilde, må du sørge for at vannet strømmer. stillestående vann kan drepe deg hvis det ikke behandles riktig.

Ta med en stor søppelsekk for skittentøy, og oppbevar den på et sentralt sted som passer for alle på festen. La dem pakke klærne hver for seg, da dette gjør det mye enklere å finne enn om du legger alt sammen i en oppbevaringsboks eller pose. Kast i et tørketrommel til en hvilken som helst pose du vil lukte frisk.

Kjøp et kvalitetstelt. Det kan være fristende å score en god del på et telt, men du vil finne noe som kan romme både deg, dine familiemedlemmer og dine eiendeler. Prøv å besøke en butikk som spesialiserer seg på utendørsutstyr. De pleier å ha vellagede produkter som vil vare en stund.

De store, fargerike plastoppbevaringsbeholderne er utmerkede steder å lagre og organisere alt campingutstyret ditt. Mens du er hjemme, oppbevar den i et skap eller i garasjen, og rett før du reiser på campingtur, stikk den i bagasjerommet. Den skal holde alt lufttett, tørt og lett tilgjengelig.

Visste du at et enkelt speil kan redde livet ditt? Hvis du er på camping og havner i en overlevelsessituasjon, kan et enkelt håndspeil brukes til å signalisere om hjelp mange miles unna. Ikke kjøp standard glasspeil, mange campingbutikker selger speil laget av Lexan som vil flyte og er praktisk talt uknuselige.

Camping gir den uunngåelige opplevelsen at du, din familie og de fleste av eiendelene dine sannsynligvis vil bli skitne. Når du vet at det å gå inn, vil du ikke stresse når det skjer. Kos deg i skogen ved å la deg slappe av og bli skitten. Det er god tid til dusjer og å være superrene når du er hjemme igjen.

For folk som vet hvordan man skal campe riktig, kan camping være en av de beste aktivitetene de kan nyte. God forskning er grunnlaget for en fantastisk campingtur. Husk hva du har lært av denne artikkelen, og du kan slå opp telt hvor du vil med litt øvelse!