Øk Campingkunnskapen Din

Tenker du på camping? Hvis du planlegger noen form for campingtur, må du lage en plan. Informasjonen i denne artikkelen vil hjelpe deg med å planlegge en hyggelig og avslappet campingtur.

En stor bekymring for mange mennesker som går på camping er feilene. Ikke bli sittende fast i midten av ingensteds uten å ha en slags bugmiddel. Sjekk omgivelsene dine før du setter opp leiren etter hvepsereir eller maurbakker som kan forårsake problemer. Bruk lange bukser og langermet når det er mulig, og inspiser deg selv for flått innimellom.

Hvis du skal på camping med kjæledyr eller barn, må du ta noen ekstra forholdsregler. Prøv å lære barna grunnleggende om campingsikkerhet. De trenger å vite hva de skal gjøre hvis de går seg vill og skal ha et lite overlevelsessett. Forsikre deg om at du har bånd til kjæledyr, og sørg for at de er aktuelle med alle vaksinasjoner.

Ikke glem å pakke solkremen når du planlegger campingturen. Bare fordi du ikke er på stranden, betyr ikke det at du ikke trenger beskyttelse mot solens brennende stråler. En sports solkrem kan være et smart valg hvis du vil gjøre anstrengende fysiske aktiviteter under reisen.

Få en sovepose som er varm nok. Dette er viktig. Selv om du går på camping om sommeren, kan nettene bli veldig kalde ute i naturen. Det er soveposer som lover beskyttelse mot varierende kalde temperaturer; det er lurt å velge en så lav temperatur som du kan finne.

Du kan enkelt starte bål ved å bruke tørketrommel som startmateriale. Samle litt lof fra tørketrommelen din for å ta med deg. Du kan ganske enkelt fylle det hele i en matvarepose av plast du har i nærheten av tørketrommelen. Hvis du bruker dette til tenningen, vil du spare tid på å lete etter det, og det vil fungere enda bedre enn noe tenning du finner.

Hvis du er på camping med familien, kan du prøve å finne campingplasser som er kjæledyrvennlige. Dette er en fin måte for deg å få dyrene dine ut i frisk luft. Barna dine vil gjerne ha dyrene dine der, så det kan være en flott opplevelse for dere alle.

Når du reiser til camping destinasjonen, planlegger du å stoppe og spise et måltid når du er i nærheten av campingplassen, men før du faktisk ankommer. Å være godt matet før du ankommer vil lette frustrasjoner hvis campingplassen er full, eller hvis det tar lengre tid å få utstyret ditt satt opp. Bruk denne pausen til å diskutere planene dine og for å minne alle om hvordan du kan være trygg!

Forsikre deg om at du vet hvordan du kan brenne et bål før du drar ut i skogen. Hvis du har problemer med å få en brann i gang, kan du se etter brannstartforsyninger å ta med deg. Disse forsyningene gjør det enkelt for omtrent alle å starte en brann på stedet.

Du bør nå ha en god ide om hvordan du planlegger turen. De fleste av tingene du trenger i en uke eller også nødvendige for overnattingsturer. Begynn å planlegge i dag for din neste tur for å sette pris på all forskningen du har gjort.